Start to Metaal - Opleidingsproject van TOFAM West-Vlaanderen

Werkzoekenden

Ben je op zoek naar werk en wil je graag een job in de metaalsector? Dan is het project Start to Metaal vast iets voor u!


Tijdens deze opleiding zal je drie verschillende fasen doorlopen: 

 

1. Metaalbad

Via verschillende technische en algemene opdrachten krijgen we een zicht op jouw vaardigheden en mogelijkheden. Het Metaalbad staat los van de effectieve opleiding, daarna maken we samen uit of de opleiding iets voor jou is.

 

2. Start to Metaal

Tijdens de hoofdzakelijk praktijkgerichte opleiding krijg je lassen, informatie over veiligheid, basis metaaltechnieken, planlezen en elektriciteit. Op deze manier stomen we jou helemaal klaar om te kunnen starten in je nieuwe job in de metaalsector. 

 

3. Vacature gerichte stage

Na de opleiding krijg je de kans om enkele weken een vacaturegerichte stage te lopen in een metaalbedrijf met kans op tewerkstelling.

 

Na de Start to Metaal opleiding laten we je niet los, je kan nog een half jaar rekenen op onze begeleiding naar een job in de metaalsector! 

 

Interesse?

Heb je interesse om deze metaalopleiding te volgen? Bekijk dan zeker de folder van onze volgende sessie Start to Metaal die door gaat in Torhout en twijfel niet om te komen naar één van onze infomomenten die door gaan op: 13 januari 2021 of 20 januari 2021 of 27 januari 2021.

 

Heb je nog vragen of wil je jou alvast inschrijven voor de infomomenten, neem dan zeker contact op met: 

 

Aline Parmentier

Projectverantwoordelijke Start to Metaal & Duaal Leren

051/79 27 33

aline.parmentier@tofam.be