Bedrijven

De tien basisprincipes voor subsidies

De tien basisprincipes zorgen voor een duidelijk afsprakenkader met betrekking tot subsidies. Neem deze dus zeker eens door.

Meer

Open Aanbod

Het open aanbod van TOFAM West-Vlaanderen biedt een ruim aanbod van opleidingen aan binnen diverse opleidingsnoden voor werknemers uit de metaalsector. Bedrijven uit West- en Oost-Vlaanderen kunnen hun arbeiders PC 111 en bedienden PC 209 gratis inschrijven binnen het aanbod.

Meer

Bedrijfsopleidingen

Je organiseert een om- of bijscholing, theoretisch of praktisch van aard, voor jouw medewerker(s)? Dan kan je genieten van een financiële tegemoetkoming. Sinds 1 januari 2021 is de regelgeving hieromtrent gewijzigd. Neem dus zeker eens een kijkje naar onderstaande pagina.

Meer

Projectfinanciering

Werkbaar werk, duurzame inzetbaarheid, leidinggeven, deze drie begrippen klinken je vast wel bekend in de oren. Wil je als bedrijf ook inzetten op één of nog beter op meerdere van deze hefbomen? Goed nieuws, TOFAM West-Vlaanderen biedt de nodige ondersteuning om jou op weg te helpen. Maak kennis met één van onze nieuwe initiatieven die wij als loopbaanfonds sinds 1 januari 2021 lanceren: projectfinanciering.

Meer

Gratis Opleidingen VDAB

TOFAM West-Vlaanderen voorziet in samenwerking met VDAB in gratis opleiding op maat, dit in de competentiecentra Brugge en Ieper.

Meer

Start to Metaal

Bent u als bedrijf op zoek naar nieuwe metaalconstructeurs en/of lassers? Bent u als bedrijf in de mogelijkheid om een vacaturegerichte stage aan te bieden om werkzoekenden verder op te leiden? Het project Start to Metaal van TOFAM West-Vlaanderen in samenwerking met VDAB kan u hierbij helpen.

Meer

Ondersteuning outplacementbegeleiding

TOFAM West-Vlaanderen continueert vanaf 1 juli 2019 de samenwerking met RiseSmart na een grondige marktbevraging. TOFAM West-Vlaanderen komt in belangrijke mate financieel tussen wanneer een professionele outplacementbegeleiding met RiseSmart wordt opgestart.

De tussenkomst voor deze begeleiding geldt voor alle arbeiders met minstens 1 jaar anciënniteit (of 230 dagen tewerkstelling binnen 2 jaar bewijzen als interim of tijdelijke arbeider) bij dezelfde werkgever in PC 111.

Meer

Jobplatform

Op zoek naar personeel? Plaats als bedrijf uw vacature.

Op zoek naar een job in de metaalsector? Plaats als werknemer of werkzoekende uw CV.

Meer

Beroepenfilms

Via de beroepenfilms van TOFAM West-Vlaanderen maak je vlot kennis met de metaalsector.

Meer

Non-discriminatiecode

De leden van de Raad van Bestuur van TOFAM West-Vlaanderen moedigen de bedrijven van de sector paritair comité 111 in West-Vlaanderen aan de volgende non-discriminatiecode op te nemen in hun arbeidsreglement.

Meer